Oppskrift: Spagetti Carbonara

carbonara

 

400 g spagetti
4 egg
125 g revet parmesan
1/2  ts muskatt
4 ss fløte
200 g bacon
200 g grønne erter
40 g smør
Salt & pepper

 

Kok spagettien i kokende lettsaltet vann.
Visp eggene og osten sammen med muskatt, fløte, salt & pepper.
Stek bacon fort i smøret og sett til siden.
Varm ertene.
Sil vannet av pastaen, la den renne godt av og hell pastaen over i en varm bolle.
Tilsett eggeblandingen og bland godt og raskt slik at eggene så vidt stivner.
Ha i erter og bacon og bland enda en gang.
Serveres med en gang🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s