Oppskrift: Oreokake

oreokake

Toro Sjokolademousse
3 dl melk
1 pk oreokjeks
100 g smeltet smör
4 dl flöte
1 ss sukker
Tine kremost naturell
2,5 dl melis
Sjokoladesaus

Lag moussen med melken. La den stå i kjöleskapet.
En fjerdedel av oreokjeksene deles i små biter. Resten smuldres og blandes med det smeltede smöret og presses oppi formen.
Stivpisk flöte med sukkeret-bland så inn kremosten og melis.
Smör nesten all kremosten over kjeksbunnen.
Strö så over med kjeks og ha over sjokolademoussen.
Avslutt med krem og pynt med sjokoladesaus og delte oreokjeks.
La kaken stå i kjöleskapet. Den er best dagen etter😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s