Oppskrift: Urtekrydrede lammeboller i tomatsaus

Skjermbilde 2013-04-03 kl. 23.59.23

 

500 g kjøttdeig
1 egg
2 ts rosmarin
4 pressede hvitløksfedd
1 ts salt
1/4 ts pepper
2 bokser hakkede tomater med urter(800 g)
2 hønsebuljongterninger

Rør sammen kjøttdeig, egg, rosmarin, 2 hvitløksfedd, salt og pepper.
Form til ca 16 kjøttboller.
Kok opp tomat, buljong og de to siste hvitløksfeddene.
Legg bollene i sausen og la trekke i 15 min på svak varme.
Smak til om sausen trenger mer salt.
Server med pasta!

2 thoughts on “Oppskrift: Urtekrydrede lammeboller i tomatsaus

  1. I’m more than happy to find this site. I wanted to thank you for ones time due to this wonderful read!! I definitely appreciated every part of it and I have you book marked to see new stuff on your blog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s