Oppskrift: Sopp med rosmarin, chili, rømme og rucola.

IMG_4679

 

300 g hvit sopp
1 ss smør
1 ss olje
Salt og pepper
1 liten chili/finhakket og uten frø
1 ss rømme
1 ss rosmarin
2 ss persille
Ciabatta
Rucola

Tørk soppene forsiktig, og skjær dem i tynne skiver.
Varm smør og olje i en vid stekepanne og stek soppen.
Rør godt til de er fint stekt.
Krydre lett med salt og pepper.
Ha i chili.
Legg på lokk og la surre i 1-2 minutter til alt er mykt.
Rør inn rømmen.
Strø over persille og rosmarin.
Server på skiver av ciabatta.
Ha over litt olje og server med rucola blader på toppen.

IMG_4656

2 thoughts on “Oppskrift: Sopp med rosmarin, chili, rømme og rucola.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s