Oppskrift: Melkesjokoboller

IMG_4148

50 g tørrgjær
100 g smør
2 egg
2 dl melk
600 g mel
3 ss sukker
1 egg til pensling
1 pose freia melkelinser

Smelt smør på svak varme og tilsett melken.
Ha mel, sukker og gjær i en bolle og bland sammen.
Tilsett melkeblandingen og egg.
Elt til du har en glatt og smidig deig.
Tildekk og hev i 1 time.
Rull til en pølse, skjær i emner og rull runde boller.
Putt i sjokolade.
Tildekk og hev ytterlige 30 min.
Stek på 180 grader i 15 min.

4 thoughts on “Oppskrift: Melkesjokoboller

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s