Mat: Chocolate Chips Whoopie Pies

IMG_3431

 

1 stort egg
150 g sukker
125 g yoghurt naturell
1/4 dl melk
1/4 ts vaniljeextrakt
75 g smeltet smør
175 g hvetemel
1/2 ts natron
1/2 ts kakaopulver
150 g chocolate chips

170 g romtemperert  smør
2 ss kakao
270 g melis
220 g fluff

IMG_3432 2

 

Mix egg og sukker luftig.
Bland yoghurt, melk og vaniljeextrakt i en liten bolle.
Hell over eggedosis og bland godt.
Hell i smeltet smør og visp.
Sikt mel, natron og bakepulver i en bolle.
Tilsett gradvis mens du visper.
Rør inn chocochips med slikkepott.
Sett i kjøleskap i 20 minutter.
Legg 20-24 klatter på bakepapir.
Stek på 170 grader i 10-13 minutter.
Avkjøl på rist.

Ha smør, kakao og melis i en bolle. Mix godt sammen.
Tilsett fluff. Mix på høy hastighet til et fluffy fyll.
Ha i kjøleskap i 20-30 minutter.
Legg fyll på flat side av kakene og klem en annen forsiktig oppå igjen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s