Oppskrift: Hjemmelaget Bali Kyllinggryte

bli1

 

2 kyllingfilet
1 liten paprika
1 løk
3 champignon
1 hvitløksfedd
1 ts brunt sukker
1,5 dl kokosmelk
1,5 dl hønsebuljong
1 liten boks ananasbiter
Karri
Salt
Pepper
Soya
2 ts maizenna
Ris

Del sopp, løk, kylling og paprika i biter og stek i en gryte.
Ha i hakket hvitløk + det brune sukkeret.
Hell over buljong og kokosmelk.
Ha i ananas og smak til med soya,karri, salt & pepper.
La det koke litt.
Bland maizena med kaldt vann og ha i litt og litt.
Server med ris og/eller baguetter.

About these ads

2 thoughts on “Oppskrift: Hjemmelaget Bali Kyllinggryte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s